Sokeritoukka

Olemme keränneet tälle sivulle laajan tietopaketin sokeritoukasta. Annamme vinkkejä joiden avulla pääset eroon sokeritoukista luonnollisilla menetelmillä ja myös kemiallisilla myrkyillä.

Sokeritoukka (Lepisma saccharina) on yksi kodin yleisimmistä tuholaisista. Sen keho on noin 10 mm pitkä. Se on väriltään ruskeahko tai hopeainen. Siksi se tunnetaan myös nimellä hopeakala (silverfish). Jatka lukemista ”Sokeritoukka”

Sokeritoukka myrkky. Paras ja nopein tapa.

Myrkkyjen käyttäminen on tehokasta ainoastaan jos osaat käyttää sitä oikein. Lue ohjeet tarkasti.

Sokeritoukka myrkky on tehokas kemiallinen keino niistä eroon pääsemiseksi. Kaupasta voidaan hankkia erilaisia aerosoleja ja muuraissirotteita, jotka tehoavat myös erittäin hyvin.

Jatka lukemista ”Sokeritoukka myrkky. Paras ja nopein tapa.”

Sokeritoukan hävitys onnistuu näillä vinkeillä

Sokeritoukan hävitys on monesti aikaa vievä projekti. Sokeritoukat ovat yleisimpiä nykyään kotona havaittavista tuholaisista, vaikka ne eivät sinällään olekkaan vahingollisia ihmisille tai eläimille.

Koska sokeritoukat monesti piileskelevät kodin rakenteissa kuukausia, jopa vuosia ennenkuin ne ilmaantuvat näkyville. Siksi on oltava pitkäjänteinen ja säännöllinen sokeritoukan hävityksessä käytettävien keinojen soveltamisessa.

Tässä artikkelissa opit miten sokeritoukan hävittäminen onnistuu tehokkaasti. Jatka lukemista ”Sokeritoukan hävitys onnistuu näillä vinkeillä”