Synnytyksen käynnistäminen kotikonstein

Viimeiset viikot ennen synnytystä ovat tunnetusti hankalia tulevalle äidille. Väsymys, halu nähdä vauva ja pelko supistuksia kohtaan vaikuttavat. Jokainen päivä tuntuu ikuisuudelta.

Ehkä olet miettinyt miten synnytyksen käynnistäminen onnistuu kotikonstein?

Olet tullut oikeaan paikkaan.

Tässä artikkelissa käymme läpi yksinkertaisia vinkkejä mitä pystyt hyödyntämään helposti kotona. Vinkkien hyötyjä ei ole testattu kliinisesti, mutta on olemassa raskaana olevia naisia jotka kokivat ne hyödyllisiksi. Jatka lukemista ”Synnytyksen käynnistäminen kotikonstein”

mustapäiden poisto teipillä

Mustapäät ovat epämukavia ja niillä on erikoinen kyky ilmestyä juuri sinä päivänä kun on tärkeä tapaaminen tulossa. =)

Mustapäistä pääsee eroon käyttämällä esimerkiksi kasvonaamioita. Ne ovat turvallisisia ja edesauttavat ihon terveyttä myös muilla tavoin. Mutta niiden tulokset näkyvät vasta parin viikon kuluttua.

Jos haluat nopeampia tuloksia niin olet tullut oikeaan paikkaan.
Jatka siis lukemista: Jatka lukemista ”mustapäiden poisto teipillä”

Supertehokkaat naamiot mustapäiden poistoon

Mustapäät ovat ikävä vaiva niin nuorille kuin aikuisillekin. Vaikka ne eivät varsinaisesti ole terveydelle haitaksi, ne tuottavat monelle häpeää. Vaikka kyseessä on siis esteettinen vaiva, on sen hoitaminen tärkeää.

Kasvonaamio on tehokas tapa mustapäiden poistoon. On olemassa monia kemiallisia valmistuotteita ja toisaalta voit käyttää kuorintaan luonnonmukaisia naamioita. Luonnollisten naamioiden tekeminen on kohtalaisen yksinkertaista, eikä se vie liikaa aikaa elämäsi muilta rutiineilta. Jatka lukemista ”Supertehokkaat naamiot mustapäiden poistoon”

Maksan puhdistus sitruuna juomalla

Maksan puhdistus sitruuna juomalla on helppo ja tehokas tapa pitää elimistösi kunnossa.

sitruunaMaksa kuormittuu jatkuvasti monista syistä. Stressi, valmisruokien lisäaineet jne.. stressaavat maksaa päivittäin. Tämä hankaloittaa maksan toimintaa ja heikentää myrkkyjen poistamista kehosta.

Tästä johtuen maksan puhdistaminen sitruunalla on ensisijaisen tärkeää. Lue miten voit puhdistaa maksasi helposti tällä päivittäisellä rutiinilla. Jatka lukemista ”Maksan puhdistus sitruuna juomalla”