Helppo kahvinkeittimen puhdistus sitruunahapon avulla

Suomalaiset tunnetaan ympäri maailman kahvinjuoja kansana. Laskelmien mukaan, jokainen suomalainen kuluttaa lähes 10 kiloa kahvia vuodessa. Valmiiksi kahviksi muutettuna tämä tarkoittaa noin 160 litraa kahvia. Kun tämä jaetaan vuoden jokaiselle päivälle, saadaan tulokseksi lähes puoli litraa kahvia per päivä.

Niinpä voidaan hyvällä syyllä sanoa, että suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla kahvinkeitin porisee aikaisin aamulla ja useaan kertaan päivän mittaan. Jatka lukemista "Helppo kahvinkeittimen puhdistus sitruunahapon avulla"

Pinttyneen uunin puhdistus kotikonstein

Uuni ja astianpesukone
Keittiön siivous voi olla raskas taakka ilman oikeinlaisia apuvälineitä. Näillä ohjeilla pesu käy käden käänteessä.

Uuni on varmasti yksi kodin helpoimmin likaantuvista kodinkoneista. Sitä käytetään päivittäiseen ruuanlaittoon ja sisällä olevat ruoka-aineet helposti roiskuvat uunin seinämille ja pohjalle.

Monesti uunin puhdistamiseen ei ole heti tarvittavaa innostusta ruuanlaiton jälkeen. Kaiken kukkuraksi se saattaa olla sijoitettu keittiön kaapistossa sellaiseen paikkaan, jossa sen puhdistaminen on hankalaa. Niinpä uunin puhdistus lykkääntyy edemmäksi. Jatka lukemista "Pinttyneen uunin puhdistus kotikonstein"

Kahvinkeittimen puhdistus perusteellisesti etikalla

Oletko huomannut että kahvinkeittimen tekemä kahvi ei ole enään niin hyvää kuin ennen? Onko keitin likainen? On tullut aika tehdä perusteellinen puhdistus. Miten teet sen helposti?

Kahvinkeittimen puhdistus on tehokasta ja yksinkertaista etikalla.

Säännöllinen puhdistaminen pitää keittimen kunnossa ja saat laadukkaat kahvit päivittäin. Jatka lukemista "Kahvinkeittimen puhdistus perusteellisesti etikalla"