Maksan puhdistus sitruuna juomalla

Maksan puhdistus sitruuna juomalla on helppo ja tehokas tapa pitää elimistösi kunnossa.

sitruunaMaksa kuormittuu jatkuvasti monista syistä. Stressi, valmisruokien lisäaineet jne.. stressaavat maksaa päivittäin. Tämä hankaloittaa maksan toimintaa ja heikentää myrkkyjen poistamista kehosta.

Tästä johtuen maksan puhdistaminen sitruunalla on ensisijaisen tärkeää. Lue miten voit puhdistaa maksasi helposti tällä päivittäisellä rutiinilla.

Puhdistus sitruunavedellä

Sekoita sitruunamehua tilkkaan vettä ja juo se aamulla tyhjään vatsaan. Näin maksanpuhdistus on tehokkainta.

Puhdistuksessa on tärkeää juoda sitruuna tuoreeltaan. Jos jätät mehun pöydälle tai jääkaappiin, se menettää tärkeitä ravintoaineita. Purista siis sitruunamehu juuri ennen sen nauttimista.

Kikka: Tilkka oliiviöljyä sekaan

oliiviöljyä lasipurkissaKikka jolla moninkertaistat puhdistuksen tehon on lisätä raakaan sitruunamehuun tilkka oliiviöljyä. Tämä tehostaa huomattavasti puhdistusta. Ota se aamulla heti herättyäsi.

Voit yksinkertaisesti ottaa mehua ruokalusikkaan ja lisätä siihen oliiviöljyä. Oliiviöljy pehmentää makua huomattavasti ja parin päivän jälkeen olet jo tottunut siihen. =)

Kuinka kauan kuuri kestää?

Maksan palautuminen on henkilökohtaista eikä siihen voida laittaa tiettyä päivämäärää. Yleisesti ottaen luontaistuote kuureja ei kannata jatkaa liian pitkiä aikoija. Tämä voi vaikuttaa elimistön toimintaan. Ne kannattaa tehdä kuureina ja pitää taukoa vähintään muutaman kuukauden välein.

Muita ideoita

Jos maku on sinulle liian hapan, voi sinulle olla parempi tehdä smoothie. Sekoita siihen orgaanisia raaka-aineita.

Jotkus käyttävät myös yrtti teetä puhdistukseen.

(Yritän tehdä näistä tarkemman artikkelin tulevaisuudessa.)

Tue kuuria terveellisillä elämäntavoilla

Sitruuna on todella tehokas luonnontuote, mutte se ei korvaa terveellisiä elämäntapoja.

Terveellinen ruokavalio, liikunta, riittävä lepo ja stressin välttäminen ovat avainasemassa.

Joskus henkilöt kysyvät miten maksan puhdistus alkoholista tehdään. Mutta eikö olisikin parempi käyttää alkoholia kohtuudella, jolloin puhdistus ei olisi edes tarpeen?

Aloita siis syömällä ja elämällä tervellisesti ja tue kehoasi luonnontuotteilla. Se on ainoa oikea tie terveeseen kehoon.

Kerro kokemuksesi

Onko sinulla kokemuksia puhdistuksesta?

Kerro siitä alla olevalla lomakkeella ja näin kaikki voimme hyötyä sinun kokemuksestasi. Kiitos jo etukäteen avustasi. Se on todella arvokasta meille kaikilla. =)