Kynsisieni

Kynsisieni on yleensä varpaan kynnessä oleva sienitulehdus. Se ei ole itsessään vaarallinen terveydelle, eikä aiheuta suurta haittaa päivittäisiin toimiin.

Jos sieni on repinyt kynnen etuosan rikki tai kasvaa paksuutta, se voi estää tiukempien kenkien käytön ja rikkoa sukat kynnen kohdalta.

Hoitamaton kynsisieni on esteettisesti ruman näköinen, mikä voi osaltaan haitata normaalia jokapäiväistä elämää. On epämukavaa pitää kesällä avonaisia jalkineita, ruman näköisen kynnen pilkistäessä sandaaleista. Useimmiten suurimmassa ja näkyvimmässä isovarpaassa. Jatka lukemista "Kynsisieni"

Kynsisienen luonnonmukainen hoito

Kynsisienen luonnonmukainen hoito tulee erityisesti kyseeseen henkilöille, joilla on jo muita säännöllisesti otettavia lääkkeitä. Monet näistä lääkkeistä voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia samanaikaisti otettuina kynsisieni lääkkeiden kanssa.

Siksi monet ovat havainneet, että on olemassa monia luonnonmukaisia hoitomuotoja, jotka sopivat useimmille kynsisienestä kärsiville. Luonnonmukaisten hoitojen hyötynä on myös se, että ne eivät aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia. Jatka lukemista "Kynsisienen luonnonmukainen hoito"