Hoidot joilla pääset eroon kynsisienestä

Kynsisieni on ikävä sairaus, mutta älä lannistu! Sen poisto onnistuu monilla eri konsteilla. Jotkut hoidoista perustuvat erilaisten lääkeaineiden käyttöön, kun taas toisissa hoidoissa pääosassa ovat luonnon omat aineet.

Kynsisienen hoidossa on oltava pitkäjänteinen. Usein tuloksia ei saada yhden yön aikana, vaan hoitoa on jatkettava viikkojen ja jopa kuukausien ajan.

Positiivisena puolena voidaan mainita, että hoitaminen itsessään ei ole yleensä monimutkaista, eikä siihen tarvita kuin säännöllisesti tehtyä hoitoa eri muodoissaan.

Kynsisieni tarttuu harvoin ihmisestä toiseen, joten jos perheessä yhdellä havaitaan kynsisieni, muiden perheenjäsenten ei tarvitse olla liian huolissaan sienen tarttumisesta heihin. Kuitenkin on hyvä muistaa pitää yllä hyvää jalkahygieniaa jatkuvasti, riippumatta siitä onko itsellä tai jollain perheessä kynsisieni.

Koska käytettävissä on laaja kirjo hoitomenetelmiä, on syytä miettiä haluaako kynsisientä hoitaa perinteisillä lääkkeillä, vai luonnonmukaisilla menetelmillä. Molemmissa vaihtoehdoissa on omat vahvuutensa niin sanotusti.

Siksi on aiheellista tarkastella lähemmin kynsisienen hoitoon tarkoitettuja lääkeaineita, kuin myös muita vaihtoehtoisia menetelmiä. Näin jokainen voi valita itselleen sopivimman hoidon ja jos vaikuttaa siltä, että yksi hoitokerta ei anna haluttua tulosta, voi aina kokeilla toisia vaihtoehtoja.

Lääkkeet

Kynsisienien kanssa voidaan käyttää myös erilaisia lääkehoitoja. Katso lisätietoa alla olevasta artikkelista:
Paras lääke kynsisieneen >>

Luonnonmukaisesti

Hoitaminen luonnonmukaisilla keinoilla voi olla sopivaa, jos käytössä on jo muita lääkkeitä joita otetaan päivittäin. Näin kehon lääkekuorma pysyy mahdollisimman alhaisena.

Lue lisää:
Hoida kynsisieni kotona >>
Hävitä kynsisieni etikalla >>