Helppo kahvinkeittimen puhdistus sitruunahapon avulla

Suomalaiset tunnetaan ympäri maailman kahvinjuoja kansana. Laskelmien mukaan, jokainen suomalainen kuluttaa lähes 10 kiloa kahvia vuodessa. Valmiiksi kahviksi muutettuna tämä tarkoittaa noin 160 litraa kahvia. Kun tämä jaetaan vuoden jokaiselle päivälle, saadaan tulokseksi lähes puoli litraa kahvia per päivä.

Niinpä voidaan hyvällä syyllä sanoa, että suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla kahvinkeitin porisee aikaisin aamulla ja useaan kertaan päivän mittaan. Jatka lukemista ”Helppo kahvinkeittimen puhdistus sitruunahapon avulla”

Kahvinkeittimen puhdistus ruokasoodalla

Jokainen kahvin ystävä haluaa aloittaa päivänsä maukkaalla kupillisella tummanruskeaa herkkujuomaa. Mikäpä olisi parempi tapa aamuihin, kuin maittava kuppi miellyttävää ja hyvän tuoksuista kahvia? Myös hyvän lounaan päätteeksi on mukavaa herkutella kupillisella makoisaa kahvipavuista tuotettua nautintojuomaa.

Mutta mitä tehdä silloin kun kahvi ei maistukkaan niin herkulliselta kuin pitäisi? Jos kahvi alkaa maistuua kitkerältä, on syytä kiinnittää huomiota kahvinkeittimen puhtauteen. Jatka lukemista ”Kahvinkeittimen puhdistus ruokasoodalla”

Maksan puhdistus sitruuna juomalla

Maksan puhdistus sitruuna juomalla on helppo ja tehokas tapa pitää elimistösi kunnossa.

sitruunaMaksa kuormittuu jatkuvasti monista syistä. Stressi, valmisruokien lisäaineet jne.. stressaavat maksaa päivittäin. Tämä hankaloittaa maksan toimintaa ja heikentää myrkkyjen poistamista kehosta.

Tästä johtuen maksan puhdistaminen sitruunalla on ensisijaisen tärkeää. Lue miten voit puhdistaa maksasi helposti tällä päivittäisellä rutiinilla. Jatka lukemista ”Maksan puhdistus sitruuna juomalla”

Voit vaalentaa hiukset kotonasi ja säästää rahaa

Hiusten vaalennuksen tekeminen kotona on kätevä vaihtoehto kampaamoissa tehtävälle vaalennukselle. Aina ei ole aikaa käytettäväksi hiussalongissa vierailuun, joten kotioloissa tehtävä hiustenvärjäys voidaan suorittaa juuri silloin kun siihen on sopiva hetki.

Tämän lisäksi säästät myös rahaa muuhun tarkoitukseen. Vaalennusaineet ja -tarvikkeet on helppo hankkia edullisesti lähikaupan hyllyltä.

Monilta tarvittavat tuotteet löytyvätkin valmiina, eli ylimääräistä kauppareissua ei edes tarvitse tehdä. Jatka lukemista ”Voit vaalentaa hiukset kotonasi ja säästää rahaa”

Hiusten vaalennus kotikonstein

Hiusten vaalennus kotikonstein onnistuu lähes jokaiselta pienellä vaivalla ja kotoa löytyvillä jokapäiväisillä tarvikkeilla. Moni haluaa tehdä virkistävän muodonmuutoksen kesän lähestyessä ja vaalentaa hiuksia kotikonsteilla. Lisääntynyt auringon valo auttaakin luonnollisesti hiusten vaalennuksessa ja vahvistaa kotikonstien vaikutusta hiusten vaalenemisessa. Jatka lukemista ”Hiusten vaalennus kotikonstein”