Jalkasieni | Kengät pakkaseen

jalkasieni kengissäJalkasieni ongelman ilmetessä laittamalla kengät pakkaseen autat jalkasienen tuhoamisessa kengistä. Monesti kenkiä ei voi desinfioida pesemällä, niiden materiaalin vuoksi. Lenkkikengät ja muut tyypilliset kangaskengät voi pestä vedellä ja pesuaineilla mutta näidenkin liimaukset kärsivät ajan myötä vesipesusta. Jatka lukemista ”Jalkasieni | Kengät pakkaseen”

Etikka jalkasienen hoidossa

Tunnetko jaloissasi epämiellyttävää polttelua? Haluatko ottaa kengät tai sukat nopeasti pois jalasta kun pääset kotiin? Jalkasieni on luultavasti tarttunut sinuun.

Etikka jalkasienen hoidossa on erittäin käyttökelpoinen ravintoaine. Omenaviinietikan käyttämien vaivan parantamiseen on edullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille lääkkeille.

Viinietikka onkin täysin luonnonmukainen tuote ja sitä käytetäänkin ruuanlaiton lisäksi myös erilaisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin päivittäin monissa kodeissa. Jatka lukemista ”Etikka jalkasienen hoidossa”

Jalkasienen hoito valkosipulilla

Jalkasienen hoito valkosipulilla on erittäin tehokas luonnonmukaien hoitomuoto. Koska valkosipulilla on antiseptisia, antibioottisia sekä desinfioivia ominaisuuksia, se soveltuu hyvin jalkasienen hävittämiseen ja torjuntaan.

Lue lisää valkosipulisen tehosta tältä sivulta. Jatka lukemista ”Jalkasienen hoito valkosipulilla”