Nujerra jalkasieni valkosipuli hoidolla

Jalkasieni valkosipuli hoidolla on eräs luonnonmukaisista hoitomuodoista, joka sopii lähes kaikille jalkasienestä kärsiville.

Valkosipuli

valkosipuliValkosipuli on eräs eniten maailmassa levinneistä vanhoista viljelyskasveista. Sitä on käytetty kautta aikojen parantamaan terveyttä. Jo muinaiset egyptiläiset käyttivät valkosipulia esimerkiksi pyramidien rakennustöissä mukana ollevien terveyden ylläpitämiseksi noin 5000 vuotta sitten.

Valkosipulin terveydelle hyödyllisistä ominaisuuksista tiesi jo 'lääketietten isä' Hippokrates aikoinaan (460 eaa – 370 eaa). Hänen kerrotaan määränneen valkosipulia moniin eri vaivoihin.

On mielenkiintoista, että valkosipulin terveyttä edistävät ominaisuudet havaittiin monissa kulttuureissa samanaikaisesti, toisistaan tietämättä. Nykytiede on sittemmin tutkinut tarkemmin valkosipulin ominaisuuksia ja vahvistanut monet muinaiset olettamukset oikeiksi.

Siksi valkosipulia kutsutaankin monesti 'superfoodiksi' sen moninaisten terveyttä parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Valkosipulilla onkin luontaisia ominaisuuksia, jotka sopivat hyvin myös jalkasienen hoitamiseen. Valkosipulissa on rikkipitoista öljyä, jolla on voimakas bakteereita tappava sekä antiseptinen vaikutus.

Lue ohjeet sen käyttämiseen täältä.